Laten we contact opnemen!

Twijfelt u over de inrichting van uw woning of bedrijfsruimte? Wilt u iets anders maar weet u niet precies hoe of wat? Bekijk eens wat ik al deed in mijn portfolio. Of neem gewoon contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Laten we contact opnemen

Gaat u verhuizen of wilt u verbouwen? Wilt u iets anders maar weet u niet precies hoe of wat? Bekijk eens wat ik al deed in mijn portfolio. Of neem gewoon contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen met Anneke

Bel of vul het formulier in!

Ik ben Anneke Intveld. Ik woon in het prachtige Appelscha, vlak bij het Drents Friese Wold. Mijn werkzaamheden concentreren zich op de Groningen, Froesland, Drenthe en Overijssel, dus de vier noordelijke provincies en de kop van Noord-Holland liggen wat mij betreft dicht genoeg bij om u goed van dienst te kunnen zijn.

Ik volgde diverse cursussen, o.a. de Introductie Bouwkunde (PBNA, 1998), Binnenhuisarchitectuur (LOI, 2009), SketchUp (NIA, 2012) en Algemene Verlichting (NIA, 2013).

Thuis in huis- en tuinontwerp

Thuis in huis- en tuinontwerp staat vermeld in mijn logo en dat is niet voor niets. Ik wil graag ervoor zorgen dat u zich thuis kunt voelen in uw huis en uw tuin. En zelf ben ik ‘thuis’, dat wil zeggen ‘bedreven’ in het ontwerpen van inrichtingen voor huizen en het ontwerpen van indelingen van tuinen.

Wat zijn de kosten?

Een (telefonisch) vrijblijvend gesprek is natuurlijk gratis.

Een algemene uitspraak over de exacte kosten van een ontwerp en advies is moeilijk te schatten, omdat dat afhangt van uw vragen, de gebruikte materialen en dergelijke.  Als u contact opneemt en uw vraag voorlegt, kan ik u een schatting geven.

Contactgegevens

Intveld Interieur
Meekhofsveen 23
8426 JM Appelscha
Tel: 06 – 13 64 18 58
Mail: info@intveld-interieur.nl

KVK: 01171017
BTW:

3 + 1 =