Thuis in huis & tuinontwerp

Twijfelt u over de inrichting van uw woning of bedrijfsruimte? Wilt u iets anders maar weet u niet precies hoe of wat? Bekijk eens wat ik al deed in mijn portfolio. Of neem gewoon contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Intveld Interieur

Gaat u verhuizen of wilt u verbouwen? Wilt u iets anders maar weet u niet precies hoe of wat? Bekijk eens wat ik al deed in mijn portfolio. Of neem gewoon contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Werkwijze Intveld Interieur

Hoe werkt Intveld Interieur precies?

Ik kan met u meedenken over een kleine vraag. Bijvoorbeeld een andere opstelling van meubels, aanpassing in kleurgebruik of verbetering van verlichting, maar de vraag kan ook uitgebreider zijn. Bijvoorbeeld: hoe passen de nieuwe meubels het best in de ruimte of, omgekeerd, hoe passen de eigen meubels in een nieuwe woning.

Ook over bouwkundige zaken kan ik meedenken en adviseren. Waar moeten bij een verbouwing de stopcontacten komen, liggen er genoeg leidingen en zijn de looproutes logisch? Daarnaast kan ik advies geven over aanpassingen die verband houden met handicaps.

Het kan zijn dat u graag een goede plattegrond wilt. Maar misschien is een 3D-presentatie met een mondelinge toelichting voor u prettiger. Of een combinatie, samen met een moodboard.

In een eerste gesprek geeft u aan wat u graag wilt, wat uw budget is en of u de klus zelf wilt opknappen of uit wilt besteden aan bijvoorbeeld een aannemer. U ontvangt daarna een offerte waarin ik een inschatting geef van de uren die ik maak, en desgewenst ook een inschatting van de kosten die nodig zullen zijn om het ontwerp ook uit te (laten) voeren.

Wat zijn de kosten?

Een (telefonisch) vrijblijvend gesprek is natuurlijk gratis.

Een algemene uitspraak over de exacte kosten van een ontwerp en advies is moeilijk te schatten, omdat dat afhangt van uw vragen, de gebruikte materialen en dergelijke.  Als u contact opneemt en uw vraag voorlegt, kan ik u een schatting geven.

Portfolio met ideeën en mogelijkheden

De afgelopen jaren heb ik meegewerkt aan de ontwikkeling van vele huis- en praktijkinterieurs en tuinen. Klik op onderstaande item om te kijken naar deze projecten.

Huis & zakelijk ontwerp

Meubelontwerp

Tuinontwerp